Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Εταιρεία μας (ως ορίζεται κατωτέρω) πιστεύει ακλόνητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που μας κοινοποιείτε και στην προσφορά διαφανών, προσωπικών και αξιόπιστων υπηρεσιών. Επομένως, διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα που η Εταιρεία συλλέγει και για τον τρόπο που χρησιμοποιεί και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και για τις σχετικές επιλογές και δυνατότητες που έχετε.

Η κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων στην Εταιρεία, μάς επιτρέπει να βελτιώνουμε την εμπειρία και την αλληλεπίδραση που προσφέρουμε. Τα δεδομένα μπορεί να συλλέγονται με διάφορους τρόπους, μεταξύ άλλων, αλλά όχι περιοριστικά, , ηλεκτρονικές εγγραφές, ηλεκτρονικές αγορές, επαφές με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, cookies, IP addresses.

ΟΡΙΣΜΟΙ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνη για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η Εταιρεία με την επωνυμία «IGET SMART EDUTECH LTD», δεόντως εγγεγραμμένη στο μητρώο του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου (στο εξής αναφερόμενη ως η «Εταιρεία» – «Εμείς»), με έδρα στην διεύθυνση Θεσσαλονίκης, 1, SHOP No. 4B, 3025, Λεμεσός, Κύπρος η οποία είναι η κύρια και δικαιούχος χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου και το σύνολο του περιεχομένου του.

Υποκείμενο των Δεδομένων

Το φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα, όπως ορίζονται κατωτέρω, (στο εξής αναφερόμενο ως ο «Χρήστης» – «Εσείς»). Δηλαδή, κάθε άτομο που εγγράφεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του παρόντος Ιστοτόπου και αποκτά λογαριασμό προς χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ιστότοπος

Ο Ιστότοπος www.igetsmart.online, ο οποίος, όπως και το σύνολο του περιεχομένου του, ανήκει κατά πλήρη και αποκλειστική κυριότητα στην Εταιρεία με την επωνυμία «IGET SMART EDUTECH LTD».

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν συνδυαστικά με άλλες πληροφορίες να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου, επισκέπτη/ χρήστη του Ιστότοπου.

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων αποτελεί η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων. Η επεξεργασία περιλαμβάνει κάθε πράξη, που πραγματοποιείται από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών του Ιστότοπου.

Cookies

Τα cookies είναι μικρά σε μέγεθος αναγνωριστικά του χρήστη αρχεία text files(txt), τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του Χρήστη κατά την επίσκεψή του στον ιστότοπο με σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασής του, την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου του Ιστοτόπου και της συνολικής εμπειρίας περιήγησης του Χρήστη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Χρηστών και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς, στα οποία έχουν πρόσβαση. Μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιεί ο χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Τα cookies δε δύνανται αυτοτελώς να ταυτοποιήσουν το Χρήστη.

IP διεύθυνση

Η IP διεύθυνση είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στην ηλεκτρονική σας συσκευή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο και για λόγους ασφάλειας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων, τα δεδομένα αυτά συλλέγονται όταν επισκέπτεστε τον Iστότοπο. Χρησιμοποιούνται, επίσης, προκειμένου να αναλυθούν οι τάσεις και η απόδοσης του Ιστότοπου και εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας.

Web Beacons / Tracking pixel or tag

Το web beacon είναι ένα μικρό αρχείο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή  δεδομένων από την ηλεκτρονική σας συσκευή, όπως οι διευθύνσεις IP, ο χρόνος προβολής εκάστοτε ιστοσελίδας, το είδος του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιήθηκε για την πρόσβαση, αλλά και την ύπαρξη cookies προερχόμενων από τον ίδιο υπολογιστή εξυπηρέτησης δικτύου (server).

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία δύναται να συλλέξει προσωπικά σας δεδομένα με τους εξής τρόπους (ενδεικτικά):

  1. Εγγραφή στον Ιστότοπο,
  2. Επικοινωνίες με την Εταιρεία,
  3. Αγορά υπηρεσιών,
  4. Επικοινωνία με εκπρόσωπο του Τμήματος υποστήριξης πελατών της Εταιρείας μέσω e-mail, τηλεφώνου ή αλληλογραφίας,
  5. Συμμετοχή σε δραστηριότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζεται με προωθητική ενέργεια της Εταιρείας (για παράδειγμα, όταν δηλώνετε ότι σας αρέσει ή κοινοποιείτε μια τέτοια ενέργεια),
  6. Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της Εταιρείας,
  7. Cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο διαδικτυακές μας τοποθεσίες,
  8. Παρακολούθηση τάσεων μέσων κοινωνικών δικτύων (Social Listening): Η Εταιρεία μπορεί να αναζητά σχετικό και δημοσιευμένο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, και να το χρησιμοποιεί για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, την επίλυση προβλημάτων καταναλωτών και την παροχή εξατομικευμένων διαφημίσεων.
  9. Λήψη εξατομικευμένων μηνυμάτων, ειδικών προσφορών και διαφημίσεων που αφορούν  τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, βάσει των πληροφοριών που μας κοινοποιείτε και των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει μέσω των cookies ή παρόμοιων τεχνικών σχετικά με τη χρήση των διαδικτυακών τοποθεσιών/μέσων κοινωνικής δικτύωσης/ιστολογίων της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies βλέπετε παρακάτω.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τις σχετικές της υποχρεώσεις και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του Χρήστη. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη είναι ασφαλείς και απόρρητες. Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα σας εφόσον εσείς επιλέξετε να τα παρέχετε.

Για την διατήρηση των δεδομένων εφαρμόζουμε το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και έχουμε υλοποίησει εύλογες φυσικές, ηλεκτρονικές, και διοικητικές διαδικασίες για την αποφυγή τυχαίας ή παράνομης καταστροφής, απώλειας, αλλοίωσης, μη εξουσιοδοτημένης γνωστοποίησης ή πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή αποτελούν με διαφορετικό τρόπο αντικείμενο επεξεργασίας. Οι πολιτικές και διαδικασίες μας ασφάλειας πληροφοριών είναι στενά ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα και αναθεωρούνται τακτικά και επικαιροποιούνται, όποτε απαιτείται προκειμένου να πληρούν τις επιχειρηματικές ανάγκες μας, αλλαγές στην τεχνολογία και τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Η ασφάλεια επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

1. Αναγνώριση

Χρησιμοποιούνται δύο πεδία για την αναγνώρισή του Χρήστη: το Αναγνωριστικό Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που καταχωρούνται παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στο λογαριασμό του. Ο Χρήστης είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του μέσω του ανωτέρω μυστικού κωδικού και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητάς του και την απόκρυψη του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση της Εταιρείας, άλλως η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τη χρήση του από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Η Εταιρεία συνιστά, για λόγους ασφαλείας, ο Χρήστης να αλλάζει το password του κατά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης ή τηλέφωνο). Επίσης, προτείνεται να χρησιμοποιείτε εκτός από γράμματα και αριθμούς και σύμβολα (π.χ.$^*#@!_) κατά τη δημιουργία του password.

2. Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης HTTPS.

3. Ελεγχόμενη Πρόσβαση

Η πρόσβαση στα συστήματα της Εταιρείας (servers) ελέγχεται από τείχος προστασίας (firewall), το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Εταιρείας.

4. Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη για εμάς. Οι βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με την Εταιρεία. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον Χρήστη είναι εμπιστευτικές και η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να  παραμένουν ασφαλείς και να χρησιμοποιούνται μόνο στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση της σύμβασης και την παροχή των υπηρεσιών.

Ο Χρήστης για την εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων του, θα πρέπει ο ίδιος να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή αυτών, αλλά ούτε και των στοιχείων πρόσβασης σε αυτά, σε τρίτα πρόσωπα.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα, τα οποία συλλέγουμε από εσάς, εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά. Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί αποκλειστικά με σκοπό την επικοινωνία του χρήστη μαζί μας ή την ενημέρωση ενδιαφερομένων για διαφήμιση από τις αντίστοιχες φόρμες συλλογής του Ιστότοπου, διατηρούνται κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας και διαγράφονται εντός [3] τριών μηνών από την παύση της. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς πέραν των στην παρούσα αναφερόμενων και παρασχεθέντων εκ μέρους σας, εκτός αν λάβουμε την άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Η Εταιρεία συλλέγει μόνον προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας και να σας παρασχεθούν οι υπηρεσίες που επιλέγετε υπό τις βέλτιστες συνθήκες και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.  Όπου αναζητούνται πρόσθετες, προαιρετικές πληροφορίες, θα ενημερωθείτε σχετικά κατά τη στιγμή της συλλογής των δεδομένων. Η πραγματοποίηση της παροχής των υπηρεσιών της Εταιρείας μέσω του παρόντος Ιστοτόπου, προϋποθέτει την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Χρήστη από την Εταιρεία στο πλαίσιο εκτέλεσης της μεταξύ αυτής και του Χρήστη σύμβασης.

1. Δημιουργία Λογαριασμού

Όταν ο Χρήστης δημιουργεί ένα λογαριασμό, η Εταιρεία συλλέγει το περιεχόμενο και τις λοιπές πληροφορίες που αυτός παρέχει.

Βήμα 1 (απαιτούμενα πεδία) – Εγγραφή

  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)

Βήμα 2 (προαιρετικά πεδία) – Επεξεργασία Προφίλ

Συγκεκριμένα συλλέγουμε πληροφορίες, όπως ενδεικτικά:

  • Το ονοματεπώνυμο σας (μόνο εάν εσείς επιθυμείτε να το εισάξετε)
  • Τη διεύθυνση email σας,
  • Το προφίλ σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (μόνο εάν εσείς επιθυμείτε να το εισάξετε)

Ο σκοπός της συγκέντρωσης των δεδομένων αυτών είναι η δημιουργία λογαριασμού εκ μέρους του Χρήστη και η πραγματοποίηση της σύμβασης, ήτοι η επικοινωνία της Εταιρείας με το συγκεκριμενοποιημένο πλέον Χρήστη στον οποίο ανήκουν τα δεδομένα αυτά, προς επιλογή των κατάλληλων για αυτόν εκπαιδευτικών πακέτων, κοινοποίηση των επιδόσεών του και παροχή ενημέρωσης εν γένει, ολοκλήρωση συναλλαγών, η οποία ειδάλλως δε θα ήταν εφικτή.

2. Παροχή Υπηρεσιών

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του Χρήστη όπως προκύπτουν κατά την παροχή των υπηρεσιών και την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος που έχει επιλέξει, όπως ενδεικτικά τα ερωτηματολόγια τα οποία συμπληρώνει, τα διαγωνίσματα στα οποία υποβάλλεται, οι επιδόσεις του,  το πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων και σεμιναρίων, το επιλεγμένο πακέτο εκπαίδευσης, θα αποθηκεύονται και θα είναι προσπελάσιμα για την εκτέλεση της σύμβασης και την παροχή των υπηρεσιών με τρόπο αποτελεσματικό, ώστε οι αρμόδιοι καθηγητές και επιβλέποντες να μπορούν να ελέγχουν την πρόοδο του Χρήστη.

3. Βελτίωση Υπηρεσιών και Μετρήσεις

Επιπλέον, η Εταιρεία συλλέγει πληροφορίες όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τυχόν ανταλλάσσουμε, σχετικά με το πώς ο Χρήστης χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλεται ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων του. Ακόμα, η Εταιρεία συλλέγει πληροφορίες από ή σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων ο Χρήστης αποκτά πρόσβαση στις υπηρεσίες, ανάλογα με τα δικαιώματα που έχει εκχωρήσει. Η Εταιρεία μπορεί να συσχετίσει τις πληροφορίες που συλλέγει από τις διάφορες συσκευές του Χρήστη, καθώς αυτό συμβάλλει στη συνέπεια των παρεχόμενων Υπηρεσιών. Η συλλογή αυτών των δεδομένων μας επιτρέπει να  εξατομικεύουμε την διαδικτυακή σας εμπειρία, να βελτιώνουμε την απόδοση, τη χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα του Ιστοτόπου και να αποτιμάμε την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων προώθησης (marketing) των υπηρεσιών μας.

4. Ειδικότερα, συλλέγονται πληροφορίες σύνδεσης, όπως:

  • η επωνυμία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου (ISP),
  • η γλώσσα και η ζώνη ώρας του προγράμματος περιήγησης,
  • η γεωγραφική θέση της συσκευής πρόσβασης, αλλά και ο τύπος του (Google Chrome, Safari κλπ.)
  • η διεύθυνση ΙΡ της  ηλεκτρονικής συσκευής μέσω της οποίας αποκτάτε πρόσβαση στον Ιστότοπο.
  • Cookies

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί cookies.

Κατά την επίσκεψη στον Ιστότοπο θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό πλαίσιο (banner) το οποίο θα απαιτεί τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή cookies. Αν δεν παράσχετε τη συγκατάθεσή σας, ο υπολογιστής σας ή η ηλεκτρονική συσκευή σας δε θα παρακολουθούνται για δραστηριότητες σχετικές με την προώθηση υπηρεσιών, εντούτοις, έτερο είδος cookies, τα οποία αναφέρονται ως user-input cookies, δεν αποκλείονται, διότι ενδέχεται να απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη λειτουργικότητα. Η επιλογή σας θα αποθηκευτεί σε cookie και θα ισχύει για μια περίοδο 30 ημερών. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε την επιλογή σας, μπορείτε να το κάνετε διαγράφοντας τα cookies του προγράμματος περιήγησής σας.

Αν και τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, μπορείτε να επιλέξετε να μην τα αποδεχθείτε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας (browser) (επιλογή που βρίσκεται συχνά στο μενού Εργαλείων ή Προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησής σας).  Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies από τη συσκευή σας οποτεδήποτε. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να γνωρίσετε πλήρως κάποια από τα χαρακτηριστικά του Ιστοτόπου και αυτός να μη λειτουργεί ομαλά κατά την επίσκεψή σας.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαχείριση των cookies μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο και για παράδειγμα στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τις ως άνω πληροφορίες προκειμένου να αξιολογεί και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της, να αναπτύσσει νέες λειτουργίες και να διεξάγει ελέγχους για αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων και να βελτιώνει τα συστήματα διαφημίσεων και μετρήσεων που διαθέτει. Επίσης, χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της προκειμένου να επαληθεύει λογαριασμούς και δραστηριότητες και να προωθεί την ασφάλεια, είτε στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών είτε εκτός, διερευνώντας για παράδειγμα ύποπτες δραστηριότητες ή παραβιάσεις των όρων ή των πολιτικών της.

  • Google Analytics

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί το Google Analytics.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google Analytics από την Εταιρεία μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

  • Web Beacons

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί αρχεία web beacon

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα web beacons για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των ιστοτόπων τρίτων που παραπέμπουν στον Ιστότοπο ή για διαχείριση των cookies και στατιστικούς σκοπούς επισκεψιμότητας. Με την απόρριψη των σχετικών cookies, απενεργοποιούνται τα web beacons αναφορικά με τις πληροφορίες που θα καταγράφονταν, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού από την IP σας.

Η Εταιρεία δίνει τη δυνατότητα κοινοποιήσεων των επιμέρους ιστοσελίδων της μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των ιστοσελίδων της Εταιρείας.  Δεν έχουμε τον έλεγχο ή την ευθύνη για τη χρήση των πληροφοριών σας από αυτές.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του Χρήστη που έχει συλλέξει η Εταιρεία, διατηρούνται για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για την ομαλή παροχή των υπηρεσιών και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία λήξης της ισχύος της σχετικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών, αφού διαπιστωθεί η απουσία χρήσης του λογαριασμού του Χρήστη.

ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κάθε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτεί συγκεκριμένο και νόμιμο λόγο σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε κάθε χρήση των δεδομένων σας να στηρίζεται σε μια από τις παρακάτω νομιμοποιητικές βάσεις :

  1. στην συγκατάθεση του Χρήστη στις περιπτώσεις εγγραφής του στις υπηρεσίες του Ιστότοπου, καθώς και την χρήση cookies.
  2. στην εκτέλεση σύμβασης, όπως αυτή δημιουργείται με την εγγραφή του Χρήστη στην Ιστοσελίδα για την παροχή και/ή αγορά υπηρεσίων.
  3. στην εξασφάλιση των νόμιμων συμφερόντων μας, δίχως αυτά να καταστρατηγούν τα δικαιώματα των χρηστών, όπως συμβαίνει κατά την διεκδίκηση αστικών αξιώσεων.
  4. στη συμμόρφωση της Εταιρείας με διατάξεις του Νόμου.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Η Εταιρεία ενδέχεται να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε cloud. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνεται από μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud για λογαριασμό της Εταιρείας και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η Εταιρεία χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την επιβολή παρόμοιων, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο περιοριστικών, απαιτήσεων στους παρόχους μας υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβάνοντας απαιτήσεις σχετικά με την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους  στην παρούσα αναφερθέντες σκοπούς.

Κατά την περιήγησή σας στον Ιστότοπο της Εταιρείας, ενδέχεται να συναντήσετε συνδέσμους προς άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες, για πρακτικούς και ενημερωτικούς λόγους. Οι εν λόγω διαδικτυακές τοποθεσίες ενδέχεται να λειτουργούν ανεξάρτητα από την Εταιρεία και να διαθέτουν τις δικές τους σημειώσεις, δηλώσεις και πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου. Σας συνιστούμε να τις διαβάσετε για να κατανοήσετε τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με τις συγκεκριμένες τοποθεσίες, καθώς  δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο τοποθεσιών που ανήκουν σε άλλη Εταιρεία ή που η διαχείρισή τους γίνεται από άλλη Εταιρεία, ούτε για τη χρήση ή τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου αυτών των τοποθεσιών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ

1. Πρόσβαση

Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του που έχουν συλλεχθεί και υφίστανται επεξεργασία από την Εταιρεία, καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης εάν και με ποιo τρόπο επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα η Εταιρεία ανά πάσα στιγμή και χωρίς κάποια χρέωση, κατόπιν σχετικού αιτήματος με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

2. Επικαιροποίηση

Ο Χρήστης μπορεί να περιορίζει, να αλλάζει, να διορθώνει, να συμπληρώνει και να διαγράφει τα προσωπικά δεδομένα του που υφίστανται επεξεργασία από την Εταιρεία και για το λόγο αυτό θα μπορεί να επικοινωνεί με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

3. Διαγραφή:

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των δεδομένων του, αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους σκοπούς επεξεργασίας για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά ή αν επιθυμεί να ανακαλέσει την συγκατάθεσή του και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση επεξεργασίας με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

4. Εναντίωση

Ο χρήστης μπορεί να προβάλει ανά πάσα στιγμή αντίρρηση στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, την οποία η Εταιρεία θα σεβαστεί με την προϋπόθεση μη ύπαρξης άλλων νόμιμων λόγων με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

5. Περιορισμός επεξεργασίας

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων, εάν αμφισβητεί την ακρίβεια τους ή την νομιμότητα της επεξεργασίας με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

6. Φορητότητα

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από την Εταιρεία να λάβει σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα, που έχει παράσχει ή να ζητήσει να τα διαβιβάσουμε σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

7. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης

Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα ανάκλησης της παρούσας συγκατάθεσης προς επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεάζεται η νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων του εκ μέρους της Εταιρείας βάσει της εν λόγω συγκατάθεσης πριν από την ανάκλησή της και για το λόγο αυτό θα μπορεί να επικοινωνεί με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

Κατόπιν μελέτης του σχετικού αιτήματος, η Εταιρεία θα προβαίνει εντός χρονικού διαστήματος ενός μήνα στην ικανοποίησή του υπό την προϋπόθεση ότι είναι νόμιμο και ευσταθεί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε απορία ή για τη χορήγηση πληροφόρησης σχετικής με την επεξεργασία και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ονομάζεται [email protected] και είναι προσβάσιμος μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό +357 25-746-070.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο Χρήστης διατηρεί το δικαίωμα καταγγελίας στο Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων (Ιάσονος 1, 1082 Λευκωσία, Κύπρος, +357 22818456, [email protected])

Κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Χρήστη, η οποία θα παρέχεται με την επικύρωση της ένδειξης «ΕΛΑΒΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ» κατά τη δημιουργία λογαριασμού, και στην περίπτωση των ανήλικων Χρηστών κατόπιν και της σύμφωνης γνώμης του ενηλίκου γονέα ή κηδεμόνα τους, η οποία θα παρέχεται επίσης με την επικύρωση της ένδειξης «ΕΛΑΒΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ» κατά τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού εκ μέρους του, θα πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της εκτέλεσης της σύβασης παροχής υπηρεσιών, επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την εξυπηρέτηση του συμβατικού σκοπού και προς βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών σε συμμόρφωση με τους ν. 125(I)/2018, ν.112(Ι)/2004, τον κανονισμό ΕΕ 2016/679 και την εν γένει σχετική εγχώρια και ευρωπαϊκή νομοθεσία, τον Κανονισμό Λειτουργίας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και τις αποφάσεις της Αρχής, ως με την παρούσα Δήλωση ορίζεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.